Primeur product review

In samenwerking met Yannick Hilger Mediaproducties een aantal Product Reviews opgenomen voor Carel Lurvink. In een kleine container waar de temperatuur door de zon en apparatuur wel op kon lopen tot 28 graden, zijn de producten zorgvuldig in beeld gebracht. Carel Lurvink was tevreden over de eerste beelden en stuurde meer producten op. Er staan nu al meer dan tien producten online, met uitzicht op meer.

In samenwerking met Yannick Hilger Mediaproducties zijn vandaag een aantal product reviews opgenomen. Opdractgever Carel Lurvink wilde voor de webshop een groot aantal nieuwe video’s plaatsen waarin hun producten worden belicht.

In een kleine container waar de temperatuur door de zon en apparatuur op kon lopen tot 28 graden zijn de eerste producten zorgvuldig in beeld gebracht. Carel Lurvink is tevreden over de eerste beelden en stuurde meer producten op. Er staan nu al meer dan twintig producten online, met uitzicht op meer.