Team BDS wint EU RLCS Wintersplit Regional #3 en breekt records

Team BDS verslaat Vodafone Giants in de Grand Finals. Om dit te kunnen behalen moest Team BDS vanuit de ‘loser bracket’ een bracket reset forceren in de finale. Nadat de eerste Grand Finals (Bo7) tot een bloedstollende game 7 overtime komt wint BDS deze van de Giants en kunnen ze zich opnieuw klaarmaken voor een Grand Finals.

Na 13 games (langst durende series) wint team BDS de Grand Finals waarbij Monkey Moon (BDS) een van de allerbeste series uit zijn leven heeft gespeeld. Tijdens de acht keer dat er overtime was heeft hij vaak het beslissende schot gelost en in het net gelegd.

Team BDS wint hierbij $30.000 en 401 Points. Met alle voorgaande speeldagen meegeteld staat het team nu ver bovenaan met 2656 Points en zullen met zekerheid gaan spelen in de Major.